Med lidenskap
for bil og service
i over 60år!

Gromstad Gruppen er en av Sørlandets største og ledende bilforhandlerkjeder. Vi er i dag 3 bilforhandlere i Agder og Telemark og er stolte merkeforhandlere av 4 bilmerker: Audi, Volkswagen, Skoda og Nissan. 

En av Sørlandets største bilforhandlerkjeder

Våre forhandlere finner du i Arendal, på Stoa utenfor Arendal og i Kragerø. Hos oss finner du alle tjenester innen bil på samme sted: Nye og brukte biler, verksteder, skadesenter, originalt tilbehør, leiebil og dekkhotell.

Gromstad Bil & Båt er i dag ved siden av bil, også en av Telemarks største båtforhandlere. Her er vi autorisert merkeforhandler av nye Nordkapp, Zodiac og Sting. Vi er en komplett båtleverandør med tilgang på de tjenester man trenger for å ta hånd om det totale båthold. 

Vi er i dag 145 ansatte i Gromstad Gruppen og omsetter for totalt ca 1 milliard NOK årlig. I dag leverer vi omtrentlig hver tredje nye bil i vårt salgsdistrikt som strekker seg fra Lillesand i vest til Kragerø i øst. 

Hos oss finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på våre merkevarer og produkter. Vi har over 60 års erfaring som merkeforhandler av både bil og båt, noe som er med på gi våre kunder både trygghet og kvalitet. Alle våre tre bilforhandlere er i dag også ISO sertifisert innen kvalitet og miljø.

 For oss er det viktigste at du som kunde skal trives hos oss i Gromstad. 

 Velkommen!

Her finner du oss

Enten du trenger nybil eller bruktbil, verksted, skadesenter, tilbehør, leiebil eller dekkhotell. Du finner du oss i Arendal, Stoa og Kragerø.

Gromstad Auto

Om oss
Merker: Volkswagen & Audi

Gromstad Motor Stoa

20190429_100339
Merker: Skoda & Nissan

Gromstad Bil & Båt

GBB-lokasjon
Merker: Volkswagen
Båt Nordkapp, Zodiac & Sting

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg snarlig innenfor våre åpningstider.
Kontakt salg
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi tar alltid kontakt for å bekrefte avtalen.
Kontakt verksted
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Om du har det tilgjengelig
Vi tar alltid kontakt for å bekrefte avtalen.